Auto Kelly (jednoduchý)

  • Vaše cena: cena na dotaz

Auto Kelly je česká společnost, která se specializuje na prodej automobilových dílů, příslušenství a doplňků. Je to jedna z předních společností v oblasti distribuce automobilových dílů v České republice a na Slovensku. Auto Kelly nabízí široký sortiment produktů pro osobní i užitková vozidla, včetně dílů motoru, brzd, podvozku, elektroniky, karoserie, olejů a maziv a mnoho dalšího.

Společnost Auto Kelly provozuje síť prodejen a prodejních míst po celé České republice a na Slovensku, a dále nabízí své produkty a služby prostřednictvím svého online obchodu.

Auto Kelly je známý svou širokou nabídkou produktů, konkurenceschopnými cenami a profesionálním přístupem k zákazníkům. Společnost také často pořádá různé akce, slevové akce a speciální nabídky pro své zákazníky.

 

Modul slouží k napojení skladů na dodavatele. Formát dat: importní csv soubor. Před spuštěním jakéhokoliv nového skladu si musí zákazník nejprve založit cenovou hladinu a definovat koeficienty a také dopsat popisky skladů, pokud má cenové hladiny dle dodavatele a modul skladů aktivní.

Máte otázky? Neváhejte se nás zeptat!

Pro více informací se obraťte na náš servis. Rádi Vám pomůžeme vyřešit Vaše potřeby.
Napište nám dotaz a my Vám zavoláme, nebo nám rovnou zavolejte.
Telefonní čísla naleznete v kontaktech..

Položky označené * jsou povinné.